online web builder

Bio Tudomány Termékek

Gyártás hatékonyságának növelése

Források felhasználtságának csökkentése
Magasabb termelési hozam

Hőtartó alfa-amiláz:

A mély erjesztésnek és az extrakciós technikának köszönhetően létrejött Bacillus licheniformisból készül a hőtartó alfa-amiláz. Az élelmiszer és a gyógyszeripar gondoskodik a Bacillus licheniformis törzsének minőségi fennmaradásáról. A hőtartó alfa-amiláz alacsonyabb pH értékű közegben alkalmazható. Jobb hőellenállásának köszönhetően széles körben alkalmazzák az un. ’folyosító’ iparokban, például fellelhető a keményítőcukrot, alkoholt, sört, tejsavat és citromsavat előállító iparágazatokban.

Kataláz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Aspergillius nigerből nyerhető ki a Kataláz. Nagyrészt arról ismert, hogy a hidrogén-peroxidot vízzé és oxigénné hidralizálja, illetve rendszeresen használják a magas fokozaton sterilizált, transzformált vagy előállított ételek vagy étel adalékokból kivont hidrogén peroxid tisztítására. Az UV-fény és a kataláz kombinációjával szüntetik meg az ételekből kiszűrődő hidrogén-peroxid szagát.

Xilanáz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Trichoderma reeseiből készül a Xilanáz. Ez a termék nagy mennyiségű xilanázt tartalmaz, mely a növényekben megtalálható xilánt effektíven katalizálja alacsony molekulatömegű anyagokra, például xilózra – így csökkentve a növényben a fehérjét és a cukrot; de növelve a tápanyagok felhasználásának skáláját. A Xilanáz használható a szójabab fehérje, sör és keményítő feldolgozására, ezzel gyorsítva a szűrési és termelési folyamatokat.

Glükoamiláz

A glükoamiláz a α -1,4 glucosan és a glükóz hidrolitikus enzime. A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Aspergillius nigerből lehet előállítani. Leggyakrabban az alkohol, szeszesital párlat, sör, szerves sav, cukor és antibiotikum előállításával és felhasználásával foglalkozó iparágazatokban használják.

Bakteriális alfa-amiláz

A termesztésnek, erjesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Bacillus subtillisből nyerhető ki a Bakteriális alfa-amiláz. Hatékonyan képes katalizálni a mosópor hidrolízisét. Ez a termék gyakorta használt a glükóz, a cerealose, az alkohol, a sör, a nátrium-glutamát, a Shaoxing-i bor, a szeszesital párlat és az antibiotikum folyósítás procedúrája során.

Glükoamiláz

A glükoamiláz a α -1,4 glucosan és a glükóz hidrolitikus enzime. A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Aspergillius nigerből lehet előállítani. Leggyakrabban az alkohol, szeszesital párlat, sör, szerves sav, cukor és antibiotikum előállításával és felhasználásával foglalkozó iparágazatokban használják.

Béta-glütanéz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Trichoderma reeseiből készül a Béta-glükanéz. Ez a termék nagy mennyiségű Béta-glükanézt tartalmaz, mely a növényekben megtalálható β -Glucosant effektíven katalizálja glükózzá és más alacsony molekulatömegű anyagokra, így csökkentve a feldolgozott növényben és húsban a viszkozitást. Így – abban az esetben, ha a sör előállítás glikációja során használjuk – ez a termék gyorsítja a szűrési folyamatokat. Ha élelem előállítás során kerül felhasználásra a termék, abban az esetben megszűnteti a viszkozitást, illetve segíti az élelem felszívódását.

Acid Proteáz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Aspergillius nigerből lehet előállítani az Acid Proteázt. Ez a termék képes katalizálni a fehérje hidrolízisét savas közeg esetén (pH 2.5-4.0). Leggyakrabban az alkohol erjesztésével és a gyümölcslé tisztításával foglalkozó iparágak használják.

Pektáz

Az Aspergillus Niger erjesztése során nyerhető ki ez a termék. Széleskörűen használják gyümölcs- és zöldséglé, illetve borok készítése alatt. Élelem előállítás és konzerválás során is alkalmazható. Számos összetevőjével a Pektáz egy féle összetett bio-katalizátor. Főbb összetevői a PMLG, a PG, a PGL és a PE.

Fitáz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Pichia patorisból készül a Fitáz. Képes lebontani a fitinsavat inozitolra, vagy foszfoinozitidre és foszforsavra. A termék képes megszűntetni az egyszerű gyomrú állatoknál előforduló anti-nutreáns hatás képződését, köszönhetően a fitinsav nem lebomló formuláinak, így növelve a táplálkozás hatékonyságát. Ugyanakkor, a foszfor felhasználása csökkenti a környezetszennyezést.

Rhodotorula Benthica

A Rhodotorula Benthica egy természetesen előforduló, egysejtű élesztő, melyre különösen jellemző a vörös kolónia, az aszkémiás reprodukció és többszörös bimbózás. Habár nem képes az alkohol erjesztésére, fehérjetartalma magas (45%). Astaxanthin alapú karotionidot tartalmaz, mely jobban tolerálja a só-féléket. Természetes pigmentként is használható. Állati tápok készítéséhez gyakorta alkalmazzák, ezzel támogatva az állat produktivitását, és immunitását és csökkentve a húsának eloxidálódást.

Mannanáz SNbase-G

A Mannán egy fontos összetevője a növényekben megtalálható hemicelluláznak. Ez egy poliszacharid lánc ß-1,4-D-mannán kötéssel. A poliszacharid láncon nagyrészt glükóz, acetil és fél-láncok találhatóak, amik laktóz alapú alcsoportok. A B-galaktomannán és a B-glükomannán a hüvelyes növények sejtfalának összetevői (pl.: szójabab, repce), de a szójababot tartalmazó takarmányban is nagy mennyiségben előfordul. A mannáz képes csökkenteni a takarmányban megtalálható antinutritív tényezőket, ezzel csökkentve a takarmány árát, növelve a takarmányállatok termelési képességét.

Semleges proteáz

Az erjesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Bacillus subilisből lehet előállítani a Semleges Proteázt. Ez a termék képes katalizálni a fehérjét alacsony molekula tartalmú peptidre és aminosavra. Leggyakrabban bőr lágyítás, a szőrtelenítés, a selyem degumálás, a sörfőzés, tápanyag előállítás, a növény- és állat proteolízis iparágazataiban használják.

Lipáz

A folyadék mély erjesztése során képződött válogatott fungál törzsből állítható elő a Lipáz, mely képes katalizálni az olaj hidrolízisét és az észter szintéziség és átészterezését nem vizes közegben. Élelemmel, tápokkal, papírral, bőrrel és biodiesellel foglalkozó iparágak előszeretettel használják.

Alkáli Proteáz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Bacillus licheniformisból nyerhető ki az Alkáli Proteáz. Ez a termék képes katalizálni a fehérje hidrolízisét lúgos környezetben (pH9-12). Leggyakrabban a tisztítószerrel, bőr-szőrtelenítéssel, selyem degumálással és fehérje hirdolízissel foglalkozó iparokban fordul elő.

Celluláz

A termesztésnek és az ezáltali extrakciós technikának köszönhetően létrejött Trichoderma reesiből nyerhető ki a Celluláz. Ezt a terméket gyakran használják élelmiszer előállítás, sörfőzés, anyag kezelés (pamut, kender, fonál – mint kiegészítő anyag, Lyocell anyagok) során. Alkalmazható még farmer anyagon koptató mosásra (habkő segítségével), illetve szintén farmerokon alkalmazzák a ruhadarab színének kikoptatására.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

Kapcsolat

Iroda:
Telefon: +36 1 239 4691
Mobile: +36 30 699 3460
Fax: +36 1 329-1700
E-mail: office.infokina@kkik.hu

Import - Export:
Telefon: +36 1 450 0360
Mobile: +36 30 699 3469
E-mail: impex2@kkik.hu

Ügyvezetés:
Telefon: +36 1 239 4691
Mobile: +36 70 528 5675
Mobile: +36 30 964 6889
E-mail: infokina@kkik.hu
Web: https://kkik.hu

24 órás portaszolgálat
Tel: +36 1 320-0711

Cím
KKIK Kft.
1135 Budapest, Béke út 26
Hungary

Nyitvatartás 
Hétfő-Péntek:       8-16 óráig
Szombat:              10-16 óráig
Vasárnap:                       zárva

Adószám:
         12300479-2-41
Cégjegyzékszám:
         01-09-663862