Kínai Kereskedelmi és Információs Központ

 

Rólunk

A magyarországi Kínai Kereskedelmi Információs Központot, kínai befektetők csoportja alapította 1998-ban.

Tevékenységünk a Magyarország valamint az EU tagállamai és Kína közötti kereskedelmi, gazdasági és kulturális kapcsolatok fejlesztését, kibővítését szolgálja.

Kína négy városában, Pekingben, Nanjingban, Shanghai-ban, és Tianjinben, valamint az európai Hollandiában működő közvetítő-partnerirodáink, illetve a kínai-magyar kapcsolatokkal foglalkozó szakértőink, munkatársaink nyelvtudása és széles körű tapasztalataink segítségével.

Megbízásaink során elsődleges elvünknek tekintjük mindkét fél érdekeinek képviseletét.

Stratégiánk

Célunk a magyarországi és európai vállalatok első számú tanácsadójává válni. Ennek eléréséhez minőségi szolgáltatásokat nyújtunk az üzleti szektornak, illetve tovább növeljük vezető szerepünket az import-export szolgáltatások piacán is.

Amivel foglalkozunk

Kínára szakosodott tanácsadó cégként az a szerepünk, hogy felkeressük az Ön részére a lehető legkedvezőbb kínai partnereket, valamint felismerjük és elhárítsuk a lehetséges veszélyforrásokat, melyeket a két ország közti távolság, a kulturális különbségek, illetve kommunikációs nehézségek okozhatnak.

A Kínai Kereskedelmi és Információs Központ 1998 óta folytatott tevékenysége során fontos szereplőjévé vált a magyar-kínai kereskedelmi, gazdasági és kulturális kapcsolatok területén. A Kínai mentalitást, jogi és gazdasági környezetet jól ismerő munkatársaink révén szervezetünk a biztonságos és eredményes üzletkötés lehetőségét nyújtja megbízóink számára.

 

img1

2009. június 18. A kínai miniszterelnök Hu Jintao szlovákiai látogatásakor, a reptéren találkozik a magyarországi Kínai Kereskedelmi és Információs Központ elnökével.

img2

Hu Jintao kínai miniszterelnök egy baráti találkozó keretében fogadja a Kínában élő kínaiak és a tengeren túli kínaiak egyesületének képviselőit.

img3

Hu Jintao kínai miniszterelnök szívélyesen fogadja a Kínában élő kínaiak és a tengeren túli kínaiak képviselőit.

gallery_01 gallery_02

gallery_03 gallery_04

gallery_05 gallery_06