Szolgáltatások

Üzleti tanácsadás

Több éves tapasztalataink alapján segítjük Önt, tanácsot adunk, a kezdetektől a kivitelezésig.
Kínában az üzleti szokások teljesen eltérnek az általunk megszokottól.


Piackutatás

Felvesszük a kapcsolatot az általunk javasolt, de Ön által kiválasztott gyártóval, forgalmazóval. Közvetítjük felé az Ön egyedi igényeit, elképzeléseit. Megoldjuk Ön helyett a nyelvi problémákat. (Tekintettel arra, hogy számos gyártó angol nyelven nem beszél.)

Termékminta, műszaki rajz, fotó alapján felkutatjuk az Önnek legmegfelelőbb gyártót, forgalmazót, árajánlatot készítünk, igény szerint ártárgyalásokat bonyolítunk le.


Kiutazás megszervezése, vízum, repülőjegy, szállodafoglalás
Megszervezzük kiutazását, kiállításokra, a gyártóval való tárgyalásokra. Mi biztosítjuk az Ön utazása alatt, hogy minden a rendelkezésére álljon, legyen szó a Kínai Népköztársaságon belüli utak szervezéséről, vagy adott városon belüli limuzin szolgálatról. Partnereink számára jelentős kedvezményt nyújtunk a szállodai szobafoglalás árából.

 

A megvásárolt termék Magyarországra szállítása, vámkezelése

A megvásárolt termékek a világ nagy szállítóival való szállíttatása a jelentősebb Európai kikötőkbe. Vámkezelés, ügyintézés a hatályos uniós jogszabályok szerint. Kiszállítás az Ön által megjelölt telephelyre.

 

Európai Uniós engedélyek beszerzése

A hatályban lévő jogszabályok alapján, beszerezzük Ön helyett a forgalmazáshoz szükséges engedélyeket.

Érdekképviselet a gyártónál

A szigorú ellenőrzési rendszerünk ellenére esetlegesen felmerülő problémákat közvetítjük a gyártó felé, és mindent megteszünk az a hiba orvoslásáért.

Magyar nyelvű feliratozás, átcsomagolás 

Az Ön igénye szerint ellátjuk termékét a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelő magyar nyelvű szöveggel, igény szerint átcsomagolással.

Egyedi termékgyártás, egyedi arculat megtervezése

Profi grafikus csapattal megtervezzük, elkészítjük az Ön termékének teljesen egyedi megjelenését, védjegy bejegyzéssel is.

Teljes diszkréció

Garantáljuk Önnek, hogy munkánk során minden információt bizalmasan kezelünk, az adatok más, harmadik fél számára nem kerülnek kiadásra. Viszonzásul ezt elvárjuk Öntől is.